Wanneer de auto voor U meer is dan alleen een vervoersmiddel van A naar B, dan bent U hier zuinig op, en wilt U graag dat deze er altijd zo goed mogelijk uit ziet. Een verzorgingsproduct voor de lange-termijn is lakverzegeling. Maar wat is dit precies?

In het kort komt het er op neer dat lakverzegeling een behandeling is, die je autolak voor langere tijd beschermt tegen invloeden van buitenaf (vuil hecht zich minder snel), terwijl het je vierwieler tegelijkertijd van een mooie glans voorziet. In tegenstelling tot een wax is het een acryllaag, die als het ware (machinaal) in je lak wordt gemasseerd, in plaats van er op aangebracht. Hierdoor lopen de garantietermijnen van het product op tot maar liefst 5 jaar voor een nieuwe auto.

Overigens betekent dit niet dat je je auto vervolgens vijf jaar lang niet meer hoeft te wassen, regulier onderhoud aan de buitenkant dient gewoon gedaan te worden. De behandeling zelf neemt één tot anderhalve dag in beslag


Garantie

De garantie op een lakverzegeling is standaard 1 jaar, alleen de garantie kan worden verlengt tot maximaal 5 jaar. Dan moeten er wel aan een aantal eisen worden voldaan:
- De eerste 14 dagen mag U de auto niet wassen
- Niet door een wasstraat gaat
- De auto met een speciale conditioner en shampoo wassen om zo de lakverzegeling niet aan te kunnen tasten.

- Wilt u iets meer bescherming kijk dan op onze tabblad Coating 

 

Wilt U nou weten wat het tarief zou zijn. Neem dan gerust contact met ons op